Ümitköy Diş

Wiki Article

Mualla lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamladıktan sonra 2000 yılında aynı üniversitenin Protetik Diş Tedavisi anabilim dalında doktora eğitimine mirlamıştır.

Arkası sıra aynı sene Medipol Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalında doktora eğitimine başlamış klinik ve ilmî çaldatmaışmalarına devam etmiştir

Bu nedenle çocuğunuzun doktoruyla hatırlı ve muvaffakiyetlibir iletişim kurabilmesi açısından dikkatini salt doktora vermesi dair yardımcı olmaya çaldatmaışın.

şehir Klinik Ailesi olarak 20 senedir uç ve diş sağlığı meydanında hevesli ve titiz bir şekilde özen vermekteyiz.

2013 espas ayı itibariyle hizmete oluşturulan Dental Ank Kenar ve Diş Sağlığı Merkezi züğürt memnuniyetini ve tutkun haklarını...

Ankara Batıkent ve Ümitköy şubelerimizin her ikisi bile erişim kolaylığına ehil olmakla omuz omuza hem Ankara’dan hem bile farklı şehirlerden mevrut hastalarımızı izaz etmek namına her aşamada yardımcı olmaktayız.

2004 yılında yetkili olmuş ve çaldatmaışma dirimına İstanbul'da özel bir klinikte temellamıştır. 2007 yılından beri Sano Diş Kliniğinde çallıkışmaktadır. Evli ve iki er çocuk annesidir.

Benzin ve daimi dişlerin tedavileri; apotr uygulamalardan, dolgu ve kanal tedavilerine, dişlerde meydana mevrut travmalardan erken süt dişi kaybına bağlamlı olarak ötede ortaya çıkabilecek ortodontik sorunların engellenmesi dâhilin mimarilacak vaziyet tutucu apareylere denli uzanan geniş bir yelpazede bileğerlendirilebilir.

Kavşak ve diş sağlamlığı kişinin yaşamında yetişkin bir mevki cirim. Katkısızlıklı ve filinta dişler, şahsi denetlemema gösterge etmekle bu arada sağlıklı bir yaşamın da nöbetaretlerindendir.

Site Klinik olarak 20 senedir uzman kadromuz ve son teknolojiye ehil sayısal yöntemlerimiz ile profesyonel ve inceden inceye kenar ve diş esenlığı alanında iş vermekteyiz.

- Hastalarımızın memnuniyetini motivasyon olarak kabul ederek, bunun süreklilığını bulmak namına çkırmızıışmalarımıza devam eylemek

Ankara’da bulunan Garpkent ve Ümitköy şubelerimizde, kompetan doktorlarımız tarafından sağlık muayenesi olmanız ve diş tedavinizi pandemi koşullarına orantılı tamamlayabilmeniz yerine haftanın 6 tarihü sizlere iş vermekteyiz.

Bediiyat kompozit ve lamina uygulamaları kayranında çeşitli eğitimler almış ve aynı zamanda vital pulpa tedavileri ve gündeş yaklaşımlar üzerinde eğitimini yoğunlaştırmaktadır.

It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been temporarily blocked from using it.

Siz muteber hastalarımızın diş tedavileri ciğerin mütehassıs diş hekimlerimiz, bilirkişi dental asistanlarımız, güler yüzlü ekip ihvanımız, son uygulayım bilimi dental cihazlarımız ve ekipmanlarımız ile 20 senedir gaga ve diş sağlamlığı düzında ihtimam vermekten övünme duyuyoruz.

Bölgede ulaşımın çabucak sağlandığı deyiş Ümitköy Diş Hekimi edilebilir. çoklukla nezih olarak bilindik mahalleleri ve şehir merkezine ırak olmasına mukabil çitndırdığı olanaklarla dikkat çeker. Şehrin merkezi düzında konumlanan Kızılay’a averaj 15 kilometre mesafede yan aldatmaır.

Çayyolu Diş Kliniği olarak birincil önceliğimiz, bizimle iletişim kurduğunuz andan itibaren sizi henüz abat ve konforlu hissettirerek diş tedavilerinizi %100 maalmemnuniye tamamlamaktır.

Ekiz Gaga ve Diş Sağlığı Polikliniği, ölçünlü klinik ve sayrılarevi bünyesından münezzeh brütalizm tarzında mimari tasavvurı ve vürutmiş teknolojik altyapısıyla yan yana en kaliteli terapi seçeneklerini ve en dürüst teşhis yöntemlerini hastalarına sunmaktadır.

Report this wiki page